Politik Creeper Politik bloggar

Kom med på hemsidan!

 

Har du en organisation eller en grupp, som sysslar med EU-kritik eller alternativa former av internationellt och europeiskt samarbete, och i övrigt passar in i vår plattform (klarhet i frågor kring demokrati och frånvaro av främlingsfientlighet)?

 

I sådant fall kan ni få en egen hemsida här, eller om ni redan har en hemsida, så kan vi länka till den härifrån.

 

 

Om du vill göra något där du bor, men inte har någon grupp där att ansluta till -  anmäl dej via namninsamlingen så kan du få kontakt med andra likasinnade.

 

Här är ett tips från en erfaren organisatör:

 

Min idé är att alla går ut på lördag vid 13 till sitt eget närmaste torg och bara är där, men talar om för lokaltidningen varför, alltid hittar man en eller tio kompisar.


Bilda en förening kalla den något och välj ordförande och kassör och sekreterare och tala om det för tidningen. De kommer och tar foto och ni får förstärkning att göra uttalande för klockan så och så där och där och tala om vad ni tycker.

Så gjorde vi när vi inte ville ha höghus mellan våra byar och kommunen fick rita om planerna. ... Lycka till!


Annebritt Floreman

 

 

Ett modernt tips är att nyttja sajten Meetup.com.  Den är till för att underlätta för folk att mötas "In Real Life".  I synnerhet om man kan använda regelbundna mötestider är den mycket praktisk, då kallar den folk automatiskt, ber dem meddela om de kommer, ber om utvärdering mm.  Den sköter helt enkelt sammankallandet och kan även fungera som ett internt forum för medlemmarna.

 

Och sen kan ni alltså få en utåtriktad sida här på sajten.

 

hör av er till

kontakt@eukritik.se

Coding by Campbell & Lilja Web Design