Politik Creeper Politik bloggar

EU gör sig omöjligt bland ungdomen

söndag 21 december 2008 av Folke Schimanski

folke.jpgAlltfler ungdomar i Europa börjar reta sig över EU-byråkratin. I Spanien och andra länder rasar fattiga studenter över Bolognaprocessen som gör livet surt för dem, i Sverige börjar ungdomar som ofta använder datorn att förstå att EU ligger bakom mycket av det som de ogillar: fildelningslagen Ipred, datalagringsdirektivet och annan övervakningsnit, de kallar (enligt Expressen) Bryssel för “Stasi-EU”. EU:s välfinansierade propaganda som (turligt nog) inte är världens smartaste kommer troligen att förlora greppet om ungdomen, bara en bråkdel av den röstade för övrigt i förra EU-valet. Och nu går Piratpartiet med stormsteg mot EU-parlamentet… (Se vidare min blogg Folkes EU-brev).

En publicerad kommentar till “EU gör sig omöjligt bland ungdomen”

  1. Marcus Borg skriver:

    God jul,

    http://www.wiseupjournal.com kämpar emot Lissabonfördraget som Irland ska rösta om igen nästa år.

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Coding by Campbell & Lilja Web Design