Politik Creeper Politik bloggar

Irlands jasida värvar Le Pen?

söndag 3 februari 2008 av Anders Erkéus

Det enda land som fått “tillåtelse” av EU-ledarna att folkomrösta om nya grundlagen är Irland, som måste göra detta enligt sin författning. JP Bonde meddelar i sitt veckobrev (rekommenderas - se “EU-nyheter från kritiker i Parlamentet”) att jasidan via tidningen Irish Times jobbar på att få franske extremnationalisten och populisten Le Pen att komma till Irland och propagera för nej-sidan! För att kunna köra det klassiska knepet “guilt by association” mot de seriösa irländska motståndarna. Vad är man inte beredda att ta till?

2 publicerade kommentarer till “Irlands jasida värvar Le Pen?”

 1. Mikael Gennser skriver:

  Bruno Gollnisch MEP uttalde sig idag på irländsk radio och meddelade att vare sig han eller Jean-Marie Le Pen kommer till Irland för att debattera fördraget.

  Men naturligtvis är ja-sidan beredd att ta till alla knep man kan.

 2. CrushNWO skriver:

  Jag ser inte riktigt vad Le Pen skulle göra för skada?Han liksom dom flesta
  Irländare är nationalister.Om man är mot en totalitär diktatur så ligger det i varje Svensk och Europes intresse att få Irländarna att rösta nej till det nya Eu-fördraget. Det hänger på Irland om vi skall ha kvar demokrati eller inte .Alla EUs medlämsländers regeringar har skrivit under Lissabonfördraget inklusive Sveriges , och där med bedragit folket .Det ända landet vars konstution kräver folkomröstning är Irland.SÅ med andra ord kan vi ej få en folkomröstnig då vår konstution ej kräver det.Detta borde alla Riksdagspolitiker&EU parlamentariker känna till.
  Några Irländska aktivister har gjort en dokumentär om det nya EU-fördraget och försöker övertyga Irländska folket att rösta nej.
  Det borde ligga i erat intresse på denna blogg att se filmen och sprida den vidare.
  Om man har möjlighet bör man åka till Irland och bla hjälpa dessa aktivister med att sprida sanningen bakom EU-fördraget.
  END OF NATIONS - EU Takeover & the Lisbon Treaty (MOVIE) *
  http://www.wiseupjournal.com/?p=173

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Coding by Campbell & Lilja Web Design